Snel een oplossing voor uw juridisch probleem?

Neem nu contact met mij op.


0512 777136

Ellis van Wieren is al meer dan 15 jaar werkzaam als advocaat. Zij is opgegroeid in Friesland en spreekt de Friese taal. Zij heeft gestudeerd aan de Rijksuniverstiteit Groningen. Zij is opgegroeid in Friesland en spreekt de Friese taal. In 2013 is zij gestart met haar eigen onderneming. Ze vond het destijds tijd worden om haar prachtige vak, wat zij al jaren met plezier doet, te gaan verrichten vanuit haar eigen kantoor.

Rjocht Advocatuur en Mediation komt recht uit haar hart. Het is fijn anderen te kunnen bijstaan of ondersteuning te kunnen bieden in problematische situaties. Ellis staat bekend om haar zakelijke, maar vooral ook persoonlijke informele benadering van cliënten en bedrijven. Ze treedt coachend op, is in staat strategische lijnen uit te zetten en gaat als het nodig is een procedure niet uit de weg.

Daarnaast is Ellis als MfN mediator werkzaam bij Rjocht. Het is een prachtig proces wanneer partijen begeleid kunnen worden om samen tot een oplossing te komen. Het is prettig om een klant te kunnen helpen, maar op het moment dat twee klanten met een goed gevoel de deur uit gaan geeft dat nog meer kracht aan werkzaamheden.